Hit Enter to search or Esc key to close

Authentic Roadtrips !

Americantours  is de specialist in reizen naar Amerika & Canada. Met onze website laten wij je graag zien waar wij voor staan.

Wij helpen je graag op persoonlijke wijze: snel, makkelijk en actueel! 

Alles wat wij vertellen komt uit onze eigen ervaring, niet van internet, of wat we van anderen hebben gehoord,  onze medewerkers hebben meestal deze bijzondere plekken zelf bezocht en de activiteiten zelf beleefd!  

Wij ontvangen je graag in onze kantoor op de SugarCity en vertellen  jeover dat ‘echte Amerika onder het genot van een kop koffie.
Hier kunnen wij samen bekijkenwelke reis en welke bestemming binnen Amerika & Canada het beste bij jouw past!

Uiteraard kunnen wij dit ook telefonisch, per email of via onze website je reis ook uitstippen.

Met vriendelijke groet,

Team AmericanTours.nl

 

Over Amerika

Amerika kan misschien wel tot één van de meest veelzijdige landen ter wereld gerekend worden.

Noord Amerika heeft  uitgebreide verzameling monumenten, musea, pleinen, gebouwen en geschiedenis, ook kan je nog eens een hele waaier aan natuurwonderen zien, denk aan de Grand Canyon of Yellowstone. Met deze grote hoeveelheid natuurwonderen, stopt het echter niet.

Noord Amerika telt veel steden, die een bezoek waard zijn. Denk aan Vegas, New York, Toronto, Vancouver of San Francisco, maar ook bijvoorbeeld aan het verrassend leuke Seattle of Boston. Van de prachtige oostkust met de Atlantische Oceaan tot de Appalachen, de legendarische Mississippi, de binnenlandse vlaktes en hooglanden, de Rocky Mountains en uiteindelijk tot de prachtige westkust met zijn imposante natuur die je in geen enkel ander land zal tegenkomen.  Noord Amerika heeft de reizigers zoveel te bieden om je nog eens terug te laten keren en vervolgens nog meer te laten ontdekken. 

En in al deze verschillende gebieden zoeken wij dat authentieke plek, dat verlaten mijnstadje of die trendy ‘upcoming’ wijk.  

 

Zekerheden

SGR

Calimiteitenfonds
Prijsgarantie
Zoover Awards

.

Thuiswinkel Awards

.

Shopping Awards

.

Team Americantours.nl

Team member image

Marie-Elena

Afdeling Product

Team member image

Juninho

Afdeling Product

Team member image

Melissa

Afdeling Product

Team member image

Laura

Afdeling Reserveringen

Team member image

Elif

Afdeling Reserveringen

Team member image

Mylene

Afdeling Reserveringen