Hit Enter to search or Esc key to close

New England is de geboorteplaats van Amerika en is rijk aan historie, culturele attracties, fascinerende steden, pittoreske dorpjes, en outdoor activiteiten.

Ontdek de witte zandstranden, vuurtorens, prachtige kleurenpracht tijdens de Indian Summer, uitgestrekte meren, de prachtige uitzichten op de bergen en de geweldige restaurants met heerlijke seafood chowder (een soort dikke soep), kreeft, en bosbessen taart. In New England, zul je een schat aan gevarieerde reiservaringen vinden. Ontdek waarom bezoekers naar New Engeland terugkeren, keer op keer.
New England biedt verschillende mogelijkheden in de 4 seizoenen. In de zomer zijn de vele stranden populair voor een bezoek of wordt een whale watch tour gedaan. De herfst brengt een kleurrijk spektakel, welbekend als de Indian Summer. In de winter worden de skiërs en snowboarders hartelijk verwelkomd. De lente is een tijd om rond te reizen. Hotels, pensions, resorts, vakantiewoningen en bed & breakfasts zijn er in overvloed.

De regio New England bestaat uit 6 staten; Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island en Vermont, allen met zijn eigen attracties en bezienswaardigheden en allen zeer de moeite van een bezoek waard.

Autorondreizen door New England

€999 Tour list image
€999 Tour list image
€999 Tour list image
€1,881 Tour list image